От месеци Еврохолд България АД  алармира за организирана атака срещу

...
От месеци Еврохолд България АД  алармира за организирана атака срещу
Коментари Харесай

Еврохолд ще съди до дупка рyмънcĸия финaнcoв нaдзop, щетите за икономиката на северната ни съседка може да са грандиозни

От месеци " Еврохолд България " АД  сигнализира за проведена офанзива против " Евроинс Румъния ", най-голямото дъщерно сдружение на застрахователното поделение на холдинга - Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ). Днес рyмънcĸият финaнcoв нaдзop oтнe paзpeшeниeтo зa дeйнocт нa зacтpaxoвaтeлнaтa ĸoмпaния Еurоіnѕ Rоmаnіа Аѕіgurаrе-Rеаѕіgurаrе Ѕ.А. ( " Eвpoинc Pyмъния " ).

В отговор на това ръководителят на Надзорния съвет на „ Еврохолд “ Асен Христов съобщи на конференция, че ще съдят румънския регулатор до дупка.  " Ще предявим искания за десетки, в случай че не стотици милиони, за провалената инвестиция. Щетите за румънската стопанска система могат да стигнат 1 милиард ", закани се той. 

Христов благодари на българската страна, в това число на президента, за оказаната поддръжка. " Българската страна направи всичко да ни отбрани ", безапелационен бе той.

Отделно от това, от сдружението информирага, че " отвън Евроинс Румъния, всички други дъщерни сдружения и бизнеси на Еврохолд на всички останали 11 пазари, на които те оперират, в това число застрахователни и енергийни, работят и ще продължат да работят както нормално и без никакви проблеми, обслужвайки своите клиенти и отговорности и изпълнявайки своите бизнес проекти за годината ".

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР